Serviceportaal

Grip op procesmanagement:

Is grip op je organisatie

optimaliseer voor een betere en efficiëntere dienstverlening.

Proces gebaseerde sturing voor je organisatie

In het hart van lokale besturen in Vlaanderen staat efficiëntie centraal, en de iGEN procesmanagement tool speelt hierin een cruciale rol. Ontworpen om de administratieve processen te stroomlijnen, verbetert iGEN de dienstverlening aan burgers door automatisering en biedt het heldere inzichten voor betere besluitvorming. Lokale besturen kunnen met deze tool tijd en middelen besparen, de transparantie verhogen, en zich flexibel aanpassen aan toekomstige uitdagingen. iGEN is dus niet alleen een technologische oplossing, maar een strategische partner voor lokale besturen in hun streven naar uitmuntendheid in openbaar bestuur.

Dots

Voordelen van procesmanagement

Sneller werken met minder middelen

door processen te stroomlijnen en te optimaliseren. Dit leidt tot meer productiviteit.

Tevreden burgers

vanwege consistente en betrouwbare dienstverlening.

Goede transparantie en versterkte vertouwen

van de gemeenschap, omdat een goed beheerd proces de activiteiten en beslissingen vastlegt van bijvoorbeeld een bestuur.

Aan de slag met procesmanagement

voor grip op je organisatie

iGEN bevat een procesmanagement-methodiek, specifiek ontwikkeld voor procesmanagement binnen Vlaamse besturen. Het is een specifieke methodiek speciaal voor Vlaamse besturen. Het wordt consequent toegepast voor alle generieke processen, en is gericht op haalbaar procesmanagement. Dat komt omdat het ontwikkeld is voor en door Vlaamse lokale besturen.

Lees meer>

Nieuws

Nieuws en updates over procesmanagement