Serviceportaal

Wat een fantastische dag was de BCT Community Meetup 2024!

Terugblik: Community Meetup 2024


Dots

Wat een geweldige dag was de Community Meetup 2024! De sfeer was geladen met energie en passie. Het was fantastisch om zoveel Vlaamse en Nederlandse klanten te ontmoeten in de Verkadefabriek. Het evenement stond bol van leerzame momenten, inhoudelijke gesprekken en waardevol netwerken.

De dag begon met een warm welkom. Daarna gingen we snel over naar diverse break-out sessies waarin belangrijke thema’s werden besproken.

 

Inzichten uit de Break-out Sessies

Grip op de Woo
Veel organisaties worstelen nog steeds met het volledig beheersen van hun Woo-verzoeken. Tijdens deze break-out sessie nam onze Consultant Bart Heugen de deelnemers mee in hoe het mogelijk wordt om te voldoen aan de nieuwe Wet open overheid.

Archiefbeheer
Het beheren van archieven blijft voor velen een grote uitdaging. Product Manager Max Salden liet de verschillende fases van archiefbeheer zien. Hij gebruikte theorieën en praktijkervaringen van organisaties die deze reis al hebben gemaakt of aan het maken zijn.

Werken in Teams
Werken in Teams is een dagelijkse realiteit voor velen. Echter, het is vaak lastig om documenten efficiënt te bewaren en terug te vinden terwijl je aan de regelgeving voldoet. Consultant Frank Dijkstra liet met onze oplossing Corsa Connect Teams zien hoe je als organisatie veilig, georganiseerd en reglementair kunt archiveren van belangrijke informatie.

Gebruiksvriendelijkheid van Corsa
Eindgebruikers willen werken met oplossingen die intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn. De nieuwe Corsa interface biedt hiervoor de juiste handvatten. Dit werd uitgebreid gedemonstreerd door Product Manager Peter Reidsma.

Break-out Sessies Community Meetup

Waarom dit belangrijk is

Deze onderwerpen raken namelijk de kern van hoe organisaties vandaag de dag opereren. Hier zitten vaak een hoop regels en wetten aan verbonden. Veel organisaties hebben moeite om te voldoen aan deze regelgevingen. BCT biedt echter een helpende hand bij het creëren van een centraal organisatiegeheugen met haar doorontwikkelde software en jarenlange ervaring in dit vakgebied.

Wat nu?

Heb je tijdens deze sessies ontdekt dat jouw organisatie nog stappen moet zetten? Geen zorgen! Door deel te nemen aan onze toekomstige webinars of klankbordgroepen kun je de antwoorden op jouw vragen omzetten in acties en verbeteringen. Blijf bovendien onze nieuwsbrief volgen voor de laatste updates en evenementen.

De Community Meetup 2024 was een groot succes, en we kijken al uit naar de volgende gelegenheid om samen te komen, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Het was een dag om niet snel te vergeten, vol inspiratie en waardevolle connecties. Tot de volgende keer!