Serviceportaal

Producten

Informatiemanagement dankzij hét toekomstvaste, veilige en toegankelijke organisatiegeheugen

Wij begrijpen de complexiteit van de informatiehuishouding en wettelijke kaders van overheidsinstellingen. Onze producten zijn erop gericht om het informatiemanagement binnen je organisatie naar een hoger niveau te tillen, waardoor je verantwoording kunt afleggen, risico’s beperkt en kan voldoen aan wet en regelgeving. En dat kan met een toekomstvast, veilige en toegankelijke organisatiegeheugen hebben.

De kern van het organisatiegeheugen is de inrichting en inbedding van ons beproefde Corsa platform. Het Corsa platform, dat wordt ingezet als mid-office, bevat alle tools voor documentmanagement, procesmanagement en archiefmanagement. Deze is eventueel aan te vullen met modules, integraties en dienstverlening. Hieronder vind je wat we allemaal in huis hebben voor jouw organisatiegeheugen.

Intern beginnen is extern winnen – wanneer je interne informatiehuishouding op orde is met onze oplossingen, genieten je burgers en klanten van een hedendaagse, klantvriendelijke en digitale dienstverlening.

Corsa DMS/RMA platform

VEILIG, UP-TO-DATE EN MAXIMAAL ONTZORGT VANUIT DE CLOUD
Organisaties worden geconfronteerd met grote hoeveelheden informatie die ook steeds complexer worden. Om de werkbaarheid te vergroten, is het van belang deze informatie digitaal op de juiste manier te beheren. Het Corsa platform vormt de basis voor het toekomstvast, veilig en toegankelijk organisatiegeheugen. Corsa ondersteunt organisaties met het digitaliseren, structureren, distribueren en archiveren van informatie.
Dots

iGEN het organisatiebeheerssysteem

GRIP OP JE ORGANISATIE
Een tool om aan je PDCA-cyclus te voldoen is één ding. iGEN gaat verder! iGEN is een specifiek door en voor de Vlaamse gemeentemarkt ontwikkelde methodiek en softwaretool. Het zorgt ervoor dat je middels processen je organisatiebeheerssysteem vult en bijhoudt. Bovendien bevat de tool alle processen voor Vlaamse besturen, gevat in een overzichtelijk model.
Dots

Modules

LAAGDREMPELIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK
Middels modules bieden we uitbreiding op het basisplatform Corsa aan. Denk daarbij aan zaakgericht werken, archiefondersteuning en andere procesautomatiseringen.
Dots

Integraties

KOPPELEN MET KENNIS VAN ZAKEN
Wij ondersteunen een veelal van integraties ter vulling en ontsluiting van het Corsa organisatiegeheugen. Dit is mogelijk van en naar zaaksystemen en taakspecifieke applicaties (TSA’s). Wij geloven in het omarmen en inzetten van open standaarden om daarmee een effectieve inzet van IT-systemen te bereiken.
Dots

Dienstverlening

SAMEN STAPPEN ZETTEN VOOR BLIJVEND SUCCES
Wij bieden diensten op maat die passen bij het ambitieniveau van jouw organisatie en die gericht zijn op de specifieke uitdagingen waarmee uw organisatie te maken heeft bij het beheer en de inbedding van oplossingen van BCT.
Dots