Serviceportaal

Het organisatiegeheugen:

Informatiehuishouding op orde

om te voldoen aan wet- en regelgeving, risicobeheersing en transparant handelen.
Lees meer

Het organisatiegeheugen voor grip op je informatie

VOOR RISICOBEHEERSING, TRANSPARANT HANDELEN EN TE VOLDOEN AAN WET- EN REGELGEVING

Met het organisatiegeheugen heb je al je informatie centraal op één plek,  waardoor je efficiënt en effectief je informatie(stromen) beheert. Daardoor kun je waardevolle informatie vastleggen, delen en optimaal benutten. Wanneer je het organisatiegeheugen goed neerzet, heb je inzicht in informatie en in processen. Daarnaast maak je een grote stap naar compleetheid van informatie, zeker als je dit integreert met Taakspecifieke Applicaties.

Je kunt dan met zekerheid zeggen dat je alles in huis hebt om te voldoen aan wet- en regelgeving. Je beperkt risico’s omtrent informatieveiligheid , je handelt transparant, legt verantwoording af en kan weloverwogen besluitvorming nemen.

Dots

Processen in het organisatiegeheugen

Informatie wordt met processen verbonden door proces- en zaakgericht te werken. Je kunt eenvoudig relevante informatie ophalen en daardoor ontstaat er optimale sturing op processen.

Dit is bevat in het Corsa mid-office platform. Daarnaast komt met behulp van procesmanagement (iGen) alle informatie samen.

Lees meer >

Hoe onze klanten het organisatiegeheugen inzetten

Hét brein en geheugen van je organisatie en daarom onmisbaar. Ontdek hoe al vele andere organisaties het inzetten voor hun informatiemanagement.

Aan de slag met het organisatiegeheugen

MET ALS BASIS HET CORSA MID-OFFICE PLATFORM

Het Corsa mid-office platform dé basis voor het toekomstvaste, veilige en toegankelijke organisatiegeheugen. Het zorgt voor orde, overzicht en inzicht in informatie. Informatie wordt hierbij gedigitaliseerd, gestructureerd, gedistribueerd en (duurzaam) gearchiveerd. Verder is het veilig, up-to-date en maximaal ontzorgt vanuit de Cloud.

Lees meer

Nieuws