Serviceportaal
Alles over onze organisatie, onze overtuigingen en onze geschiedenis.

Over ons, BCT Vlaanderen

De kracht van informatie

Alleen met de juiste informatie is het mogelijk dat je juist kunt handelen en goede beslissingen kunt nemen. Informatie moet daarvoor toegankelijk zijn en in de juiste context staan. Wanneer je grip hebt op informatie, heb je grip op wet- en regelgeving, risicobeheersing en kun je verantwoording afleggen. Op deze manier draagt grip op informatie bij aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Enterprise Information Management geeft handvatten voor grip op informatie.

Enterprise Information Management (EIM) voor grip op informatie

Al meer dan 35 jaar zijn wij experts in Enterprise Information Management (EIM), waarbij we organisaties ondersteunen in het transformeren van data naar bruikbare en toegankelijke informatie. EIM integreert Enterprise Content Management en Business Intelligence en speelt een cruciale rol in het organiseren en controleren van informatierijke processen. Het stelt je organisatie in staat om methodisch aan de informatiebehoefte te voldoen en de gestelde doelen te bereiken, zelfs als de afhankelijkheid van complexe informatiestromen toeneemt.

Door de inzet van onze EIM-oplossingen krijg je een integraal en volledig beeld van je bedrijfsvoering, waardoor processen efficiënter worden ingericht en besluitvorming wordt versneld. Wij borgen je informatie duurzaam en zorgen ervoor dat deze altijd en overal beschikbaar is in de juiste context.

Dots

EIM in het organisatiegeheugen

Met het organisatiegeheugen maken we het principe Enterprise Information Management (EIM) concreet. Het organisatiegeheugen omvat namelijk alle oplossingen en dienstverlening die ervoor zorgt dat je grip krijgt op je informatie, waardoor je kunt voldoen aan wet- en regelgeving, risico’s kan beheren en transparant kan handelen.juiste oplossingen te bieden.

EIM in het organisatiegeheugen
Dots

Essentials BCT

Naast dat BCT producten levert via het directe verkoopkanaal in de Benelux, richt onze Business Unit Essentials zich met een verticale productstrategie op specifieke sectoren en een aanvullende samenwerking met Channel Partners. Hierbinnen leveren we via partners kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van Intelligente Document Technology (IDT).

Essentials BCT
Dots

Onze missie en visie

In een technologiegedreven samenleving ziet BCT iedereen als een informatieprofessional die toegang moet hebben tot correcte informatie, op het juiste moment, en in de juiste context. Onze missie is om professionals de digitale wereld optimaal te laten benutten en te voldoen aan wet- en regelgeving, met een focus op transparantie en risicobeheersing.

Onze missie en visie
Dots

De geschiedenis van BCT

In 1985 vertrokken de zes oprichters van BCT naar een hutje op de hei om een antwoord te vinden op een belangrijke vraag: Hoe gaan wij onze kennis en kunde ter beschikking stellen aan de markt? Deze vraag was het startsein waaruit ons bedrijf ontstond. Hoe het verder verliep lees je hieronder.

1985
BCT is geboren!
Tijdens het hutje op de hei wordt voor de oprichters duidelijk wat de ambitie is voor het vers opgerichte bedrijf.

De geschiedenis van BCT
Dots

Certificeringen

Dagelijks werken onze medewerkers hard om onze oplossingen, dienstverleningen en bedrijfsvoering zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Middels ISO certificering toetsen en verbeteren we deze zaken waar nodig.

Certificeringen
Dots