Serviceportaal

Expertise

Onze expertise in organisatiebeheersing en informatiemanagement

Hoe verbeter ik mijn organisatiebeheersing? Hoe zorg ik voor een veilige opslag en toegang tot gevoelige informatie binnen mijn organisatie? Hoe kan ik mijn informatiebeheer optimaliseren om te voldoen aan wet- en regelgeving, grip te houden op risicobeheersing en transparant te handelen?

Duik dieper in onze expertise die we graag op basis van thema’s met jou delen.

Het organisatiegeheugen

HET WERKGEHEUGEN VAN DE ORGANISATIE

Het organisatiegeheugen staat centraal in de organisatie en stelt je in staat risico’s te beheersen, verantwoording af te leggen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Het is dus méér dan alleen een mid-office.

Dat betekent dat het organisatiegeheugen essentieel is voor elke organisatie die waardevolle kennis en informatie wilt en moet vastleggen en deze informatie wilt delen en benutten voor weloverwogen besluitvorming.

Dots

Grip op procesmanagement

IS GRIP OP JE ORGANISATIE

Nadat het organisatiegeheugen op orde gebracht is in een organisatie, is het van belang om grip te krijgen op alle processen van en naar het organisatiegeheugen toe.

Procesmanagement is een methodologie die voortvloeit uit een solide interne controle en organisatiebeheersing. Het is gericht op het identificeren, analyseren, ontwerpen, implementeren en verbeteren van de processen binnen een organisatie. Het heeft tot doel om de efficiëntie en effectiviteit van deze processen te vergroten, knelpunten op te sporen en op te lossen, en zo de algehele prestaties van de organisatie te verbeteren.

Dots