Serviceportaal
Interesse? Meer willen lezen?
Download dan onze brochure.
Download brochure

Integraties

Koppelen met kennis van zaken

Dankzij de vele integraties die beschikbaar zijn, kunnen we het organisatiegeheugen bieden dat organisaties helpt bij het voldoen aan wet- en regelgeving, risicobeheersing en het afleggen van verantwoording.

De integraties helpen organisaties om informatie snel en efficiënt op te nemen, zodat het op de juiste plek terechtkomt en gemakkelijk toegankelijk is. Dit stelt ons in staat om een naadloze en efficiënte informatiebeheer-oplossing te leveren voor jouw organisatie.

 • MAGDA
 • Microsoft
 • LBLOD
 • eSignFlow
 • MijnBurgerprofiel
 • Geo-IT
 • Peppol
 • Ultimo
 • Planon
 • CMS systemen
Dots

MAGDA

Via het Magda platform wordt een connectie gelegd met de authentieke bronnen: rijksregister, CRAB, VKBO. Door het gebruik van de authentieke bronnen beschikt men in het Corsa Mid-Office steeds over de meest actuele, correcte en volledige masterdata. Een achterliggende audit logging zorg ervoor dat je volledig in regel bent met de GDPR-wetgeving.

Een stevige basis voor de vorming van het digitale dossiers.

MAGDA
Dots

LBLOD

Lokale besturen in Vlaanderen moeten hun besluiten en andere documenten publiceren en melden als gelinkte open data.  Daarnaast speelt LBLOD een cruciale rol in het moderniseren van de communicatie tussen lokale besturen en hun burgers in België. Door deze open data-oplossing kunnen lokale overheden efficiënter gegevens uitwisselen, transparantie verhogen en digitale diensten optimaliseren. Besluiten en andere documenten kunnen middels deze koppeling direct vanuit Corsa worden gepubliceerd conform de LBLOD standaard. Zo profiteren zowel burgers als lokale besturen van accurate en up-to-date informatie, wat de interactie tussen gemeenten en hun inwoners naar een hoger niveau tilt. Dit platform is niet alleen een stap vooruit in de digitale transformatie van lokale besturen, maar ook een bewijs van België’s inzet voor openheid en innovatie.

LBLOD
Dots

eSignFlow

Door inzet van ons koppelvlak met de toepassingen van eSignflow en de digitale handtekeningmap van de Vlaamse overheid, worden documenten automatisch geüpload naar het ondertekenplatform. Het revolutioneert de manier waarop bedrijven digitale handtekeningen beheren en implementeren. Zodra de digitale ondertekening heeft plaatsgevonden zal dit document automatisch gearchiveerd worden in het Corsa mid-office platform.

Met deze innovatieve oplossing kunnen organisaties vlot en veilig documenten online laten ondertekenen, de werkstromen versnellen en papierwerk verminderen. Door te kiezen voor eSignflow, verzekeren lokale besturen zich van een efficiënt, compliant en gebruiksvriendelijk platform voor elektronische handtekeningen. Upgrade nu uw bedrijfsprocessen met eSignflow!

eSignFlow
Dots

Corsa / Microsoft Power Connector

In het hedendaagse digitale tijdperk is efficiënte gegevensuitwisseling cruciaal voor het behalen van bedrijfssucces. Corsa biedt al een robuuste oplossing voor het beheer van je documentstromen en bedrijfsinformatie. Maar wanneer je dit koppelt aan de kracht van de Microsoft Powerconnector, ontstaat er een dynamisch duo dat de automatisering en synchronisatie van je gegevens naar een hoger niveau tilt.

Zorg ervoor dat versplinterde informatie in bijvoorbeeld Microsoft Teams en Microsoft Sharepoint systematisch en juist worden gearchiveerd, en op een manier dat iedereen dit makkelijk en juist kan doen.

Deze integratie waarborgt niet alleen een gestroomlijnde datatransfer tussen systemen, maar verbetert ook de gebruikerservaring en verhoogt de productiviteit. Zorg dat je organisatie voorop blijft lopen; kies voor de synergie van Corsa en Powerconnector.

Corsa / Microsoft Power Connector
Dots

MijnBurgerprofiel

De integratie met MijnBurgerprofiel is dé digitale sleutel tot overheidsdiensten, waardoor burgers efficiënter en persoonlijker bediend kunnen worden. Het zorgt voor een inzage van de status van een lopend dossier voor de burger. Door de integratie van MijnBurgerprofiel kunnen gemeenten en andere overheidsinstanties naadloos communiceren met hun inwoners, wat resulteert in tijdsbesparing en een verhoogde klanttevredenheid. De burger kan zelf, zonder interactie met het bestuur, de lopende aanvragen opvolgen in de tool van MijnBurgerprofiel. Bovendien zorgt het centraal verzamelen van gegevens voor beter inzicht en optimalisatie van diensten.

Ervaar hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk online dienstverlening kan zijn!

MijnBurgerprofiel
Dots

GEO-IT

In het hedendaagse digitale tijdperk is GEO-IT niet meer weg te denken. Deze technologie, die de integratie van geografische informatie en IT mogelijk maakt, stelt bedrijven en individuen in staat om ruimtelijke data effectief te visualiseren, analyseren en interpreteren. Door gebruik te maken van geavanceerde mapping en dataverwerkingshulpmiddelen, kunnen we nu de wereld om ons heen beter begrijpen en daarmee weloverwogen beslissingen nemen.

Met de koppeling tussen Geo-IT en het Corsa mid-office platform, consulteer je het digitale dossier in Corsa. Vb. in het kader van een melding of creëer een nieuwe melding vanuit Geo-IT rechtstreeks in Corsa.

Investeer in GEO-IT en zet de stap naar geïnformeerde, datagestuurde oplossingen.

GEO-IT
Dots

Peppol

In het digitale tijdperk wordt effectieve en veilige communicatie tussen bedrijven steeds crucialer. Peppol, wat staat voor Pan-European Public Procurement On-Line, biedt een gestandaardiseerd netwerk voor e-facturatie waarmee organisaties op een veilige en betrouwbare manier documenten kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om overheden, bedrijven of andere organisaties, Peppol stelt gebruikers in staat om over grenzen heen te werken en processen te stroomlijnen, waardoor de efficiëntie en productiviteit aanzienlijk toenemen. Door het kiezen voor Peppol verzekeren organisaties zich van een toekomstbestendige oplossing die voldoet aan de steeds evoluerende eisen van de moderne zakenwereld.

Corsa biedt een integratie met Peppol voor het uitwisselen van e-facturen. Zo kan het gebruikt worden als een internationaal netwerk met een afsprakenkader, een standaardformaat en toepassingen voor het faciliteren van e-procurement en e-invoicing.

Peppol
Dots

Ultimo

Een melding leidt dikwijls tot een werkopdracht binnen het facility management systeem van Ultimo.

Deze integratie tussen Corsa en Ultimo zorgt ervoor dat de werkopdracht automatisch wordt aangemaakt. Dedurende de behandeling van de werkopdracht zal de integratie ervoor zorgen dat de status van de werkopdracht naar de melding wordt teruggekoppeld. Eenieder binnen de organisatie kan zo de stand van zaken eenvoudig inzien.

Ultimo
Dots

Planon

In de dynamische wereld van digitale oplossingen onderscheidt Ultimo zich als de voorhoede van innovatie. Deze geavanceerde software biedt bedrijven niet alleen een intuïtieve gebruikerservaring, maar ook robuuste functionaliteiten die naadloos integreren met diverse systemen. Of je nu op zoek bent naar verbeterde efficiëntie, schaalbaarheid of een betere klantinteractie, met Ultimo ben je verzekerd van topkwaliteit en resultaten.

Met de integratie tussen Corsa en Ultimo, kunnen werkopdracht binnen een facilitair systeem rechtstreek worden aangemaakt in Planon. Anderzijds worden status-updates vanuit Planon naar Corsa gesynchroniseerd. Op die manier blijft de status van de melding in het Corsa mid-office steeds actueel, de medewerkers van de technische dienst blijven hun planning en werkopdrachten gewoon afhandelen in hun vertrouwde omgeving.

 

Planon
Dots

CMS-systemen

Met verschillende leveranciers van de meest gangbare CMS-systemen heeft BCT een integratie ontwikkeld, deze bestaat uit:

 • Het publiceren van productinformatie vanuit iGEN naar de website
 • Het automatisch inlezen van e-formulieren
 • Het gebruik van variabele velden (die in het Mid-Office gedefinieerd zijn en gebruikt in de e-formulieren op de website

Deze integraties werken momenteel met de CMS systemen van LCP, Paddle en Tobania.

CMS-systemen
Dots