Serviceportaal

“Innoveren kun je alleen als deel van een groter ecosysteem en wanneer het ecosysteem hiervoor geschikt is”

BCT België met nieuwe locatie op Corda Campus in Hasselt


Dots

We zijn op weg naar een gedigitaliseerde informatiemaatschappij die wordt aangedreven door technologische trends en waarvoor aanpassingsvermogen nodig is. Dit geldt in gelijke mate voor alle organisaties. Ook BCT is altijd in beweging. Alleen op deze manier kunnen we onze klanten optimaal tevredenstellen en toekomstgerichte innovaties ontwikkelen.

Deel van een ecosysteem

Maar innoveren kun je alleen als deel van een groter ecosysteem en wanneer het ecosysteem hiervoor geschikt is. Daarom hebben wij besloten om met onze Belgische vestiging per 1 augustus 2018 naar de Corda Campus in Hasselt te verhuizen. Dimitri Palmen, directeur BCT:

"BCT is een aanjager van innovatie en een voorstander van co-creatie. Deze principes zien wij sterk terugkomen in het concept en de missie van de Corda Campus. We zijn overtuigd van deze community en kijken ernaar uit om samen te innoveren."

Dimitri Palmen

Signaal richting Belgische klanten​​

BCT bedient verschillende markten in Nederland, Duitsland en België waarvan ook de gemeentemarkt in Vlaanderen een belangrijke is. Voor deze markt heeft BCT een mid-office oplossing ontwikkeld. Deze stelt de gemeenten in staat om haar dienstverlening en communicatie met de burger te optimaliseren. De verhuizing is dus ook een signaal richting klanten, aldus Bert Daenen (programmamanager):

"Het afgelopen voorjaar zijn wij sterk gegroeid binnen Vlaanderen. Recent hebben wij maar liefst vier nieuwe besturen mogen verwelkomen als klant. Met de keuze voor de Corda Campus onderstreept BCT bovendien haar toekomstige ambities binnen de Vlaamse markt."

Bert Daenen