Serviceportaal

BCT sluit zich aan bij Total Specific Solutions


Dots

BCT wordt per 1 december 2020 onderdeel van Total Specific Solutions (“TSS”). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions en herbergt de knowhow, de producten en de middelen om BCT nationaal en internationaal te versterken en haar ambitie waar te maken.

Autonomie en continuïteit

TSS (Total Specific Solutions)TSS hanteert een decentrale marktbenadering, waardoor BCT als zelfstandig bedrijf met eigen go-to-market strategieën zal blijven opereren. Dit stelt ons in staat om onze toonaangevende positie te behouden en uit te breiden. Onze klanten en partners kunnen dus blijven vertrouwen op onze ervaring, kennis, service en de voor hen bekende softwareoplossingen. Als onderdeel van TSS kunnen we waarde blijven toevoegen en de continuïteit hiervan is nog beter geborgd.

Groeiambitie waarmaken

De aansluiting bij TSS betekent voor BCT een verdere professionalisering. Het biedt BCT en haar medewerkers niet alleen stabiliteit maar ook de slagkracht voor de toekomst. Op deze manier krijgen wij als bedrijf de kans om door te groeien, te ontwikkelen en onze ambities waar te maken. Deel uitmaken van TSS biedt BCT bovendien nieuwe inzichten door ervaringen en ideeën te kunnen delen met toekomstige collega-bedrijven.

Persbericht

Er is vandaag ook een gezamenlijk persbericht verstuurd. Hierin geven Dimitri Palmen (Directeur BCT) en Jurriaan Piek (General Manager TSS) nadere informatie.