Serviceportaal

Deze richtlijnen gelden voor BCT ten aanzien van de Corona problematiek.

Corona statement BCT


Dots

BCT en haar dochterbedrijven hanteren momenteel onderstaande richtlijnen ten aanzien van de Corona problematiek. Het welzijn van de medewerkers van onze relaties en onze eigen medewerkers, evenals het borgen van de wederzijdse dienstverlening is daarbij het uitgangspunt.

1. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe.

2. Werkzaamheden op locatie van onze klanten / opdrachtgevers:

  • Medewerkers met “milde” verschijnselen van griep, verkoudheid etc. worden gevraagd niet naar de werklocatie af te reizen, maar de werkzaamheden remote uit te voeren. Dit in overleg met de onze klanten en opdrachtgevers;
  • Voor werkzaamheden die remote werken niet toelaten, wordt in overleg een passende oplossing gezocht; denk hierbij aan verplaatsen of anders vormgeven van de activiteit;
  • Medewerkers zonder ziekteverschijnselen zullen conform afspraak de werkzaamheden op locatie uitvoeren indien dit voor opdrachtgever akkoord is (zie volgend punt).

3. Richtlijnen vanuit onze relaties:

Richtlijnen die bij onze relaties gelden, kunnen indien nodig bij onze afdeling businessoffice / projectmanagement en aan de bezoekende BCT medewerkers kenbaar gemaakt worden. Wij zullen deze richtlijnen uiteraard in acht nemen en samen zoeken naar een oplossing.

 

Continuïteit
We willen benadrukken dat deze maatregelen een preventief karakter hebben. Er is momenteel geen enkele dienstverlening die door deze problematiek wordt verstoord.

Heeft u vragen over reeds geplande activiteiten op locatie, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon betreffende deze werkzaamheden, de afdeling Businessoffice, Project Manager of uw Accountmanager.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen of adviezen van kracht zijn, dan zullen we onze relaties hier verder over informeren en dit artikel actualiseren.