Serviceportaal

Dag voor digitale steden en gemeenten 2023


Dots

Het digitale landschap van de Vlaamse overheid is voortdurend in beweging. Technologie ontwikkelt zich razendsnel en de digitale behoeften van burgers en organisaties blijven evolueren. Dit heeft gevolgen voor thema’s als efficiënte dienstverlening, changemanagement en cybersecurity. Om als stad of gemeente mee te kunnen gaan met deze veranderingen, is een flexibele en innovatieve aanpak noodzakelijk. Maar hoe doe je dat? En wat kunnen we leren van anderen?

Op de Dag voor digitale steden en gemeenten 2023 nemen we u op een interactieve, informatieve en leuke manier mee in deze vraagstukken. Middels onder andere een discussiepanel kunt u nieuwe inzichten opdoen en praktische tips krijgen om de digitale processen in uw stad of gemeente te verbeteren.

Voor wie

Deze dag staat in het teken van het leren omgaan met de verschillende digitale uitdagingen die lokale besturen hebben. Deze dag is zodoende bedoeld voor medewerkers en mandatarissen van lokale besturen die:
– willen bijleren over hoe softwareoplossingen een meerwaarde kan betekenen voor digitale processen van de eigen stad of gemeente;
– willen uitwisselen over de do’s en dont’s wat betreft de inzet van softwareoplossingen ter ondersteuning van de doelstellingen van de eigen stad of gemeente;
– willen bijleren over hoe een organisatiegeheugen steden en gemeenten helpt bij het afleggen van verantwoording, risicobeheersing en voldoen aan wet- en regelgeving.

Bring a friend

We geloven dat we het beste van elkaar kunnen leren en hoe groter de groep, hoe meer we kunnen leren. Daarom nodigen we niet alleen u uit, maar ook uw buurstad of buurgemeente! Of natuurlijk een andere stad of gemeente die meer grip wilt krijgen op hun digitale processen. Brengt u iemand mee? Schrijf dan ook uw vriend(in) in.

Dots
Schrijf je hier snel in voor de Dag voor digitale steden en gemeenten!
INSCHRIJVEN