Serviceportaal

BCT Cloud

Verzekert van een toekomst vast, veilig en toegankelijk organisatiegeheugen

Met Corsa in de BCT Cloud verzekert men zich van een toekomst vast, veilig en toegankelijk organisatiegeheugen. Zo voldoe je aan de steeds strengere eisen op het gebied van security en normen vanuit de overheid. Tevens verkrijgt men snelle toegang tot nieuwe functionaliteiten en integraties binnen ons producten aanbod.

De continuïteit van de dienstverlening is optimaal geborgd door maximale technische ontzorging van het organisatiegeheugen.

Voordelen

  • Toekomstbestendig organisatiegeheugen
  • Gecertificeerde informatiebeveiliging
  • Beveiligde dataopslag
  • Ontzorging in infrastructuur
  • Ontzorging in technisch beheer
  • Monitoring van services
  • Snel en makkelijk aansluiten van nieuwe integraties op basis van standaarden
  • Schaalbaarheid van de oplossing
  • ‘Continuous delivery’ van nieuwe functionaliteiten
Dots

Gecertificeerde informatiebeveiliging

Overheidsorganisaties hechten veel waarde aan informatiebeveiliging. ISO 27001 is de internationale ISO-standaard voor informatiebeveiliging. Zowel BCT als haar hostingpartners zijn ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee blijft de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie die in Corsa is opgeslagen, ook in de BCT Cloud geborgd. Daarnaast is Corsa ook ISO 16175 gecertificeerd en voldoet daarmee aan een moderne internationale norm voor record management.

Dots

Overstappen naar de Cloud

Overweeg je over te stappen naar de cloud? In vier stappen is de cloudomgeving klaar voor gebruik!

Ontzorging in infrastructuur

Wij bieden je een full-service concept. BCT heeft alle Corsa expertise onder één dak, van de ontwikkeling van Corsa tot en met de directe aansluiting op het BCT-serviceproces, en wij zijn de leverancier van de BCT Cloud. BCT is in staat om kordaat op te treden als de situatie hierom vraagt, omdat alle expertise in eigen beheer aanwezig is.

Na de overgang naar onze cloud kan men de bestaande infrastructuur uitfaseren. Daarnaast hoeft men ook niet meer te investeren om specifieke technische Corsa kennis in huis te hebben. Dit regelen wij immers voor je.

Dots

Continuous delivery

Releasebeleid op basis van ‘Continuous delivery’ voor updates en bug fixes

Corsa in de cloud wordt 1x per 4 weken voorzien van de laatste updates op het gebied van bug fixes en security patches. In het geval van een kritieke security patch voeren wij deze zo snel als mogelijk door. Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd op basis van onze roadmap en worden automatisch beschikbaar gesteld. Alleen in uitzonderlijke situaties (bijvoorbeeld indien fundamentele vernieuwingen op het gebied van security noodzakelijk zijn) kan het zijn dat men als klant ook actie dient te ondernemen. Indien dit het geval is wordt dit vroegtijdig aangegeven en gecoördineerd door onze projectmanagers.

Nieuwe functionaliteit die (grote) impact heeft op eindgebruikers moet separaat geautoriseerd worden. In de praktijk adviseren wij deze nieuwe functionaliteiten eerst in de acceptatieomgeving te autoriseren en hier de acceptatietesten uit te voeren. Daarna kan men nieuwe functionaliteit, al dan niet gefaseerd, beschikbaar stellen aan de eindgebruikers.

Dots