Serviceportaal

Robuust document en record management

Vastleggen, beheren, opslaan, bewaren en leveren van documenten en content

Document en recordmanagement zijn essentiële aspecten voor het effectief functioneren van organisaties, zowel in de publieke als de private sector. Deze praktijken richten zich op het beheren, organiseren en bewaren van informatie en gegevens, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedigitaliseerd, gestructureerd, gedistribueerd, gebruikt en gearchiveerd wanneer dat nodig is.

Het doel is om waardevolle informatie te behouden, de efficiëntie te verbeteren, de besluitvorming te ondersteunen en te voldoen aan wettelijke en reglementaire vereisten.

Het Corsa platform biedt sterke en bewezen functionaliteit op het gebied van document- en recordmanagement.

Dots

Document management

Grip op documenten

Documentmanagement is cruciaal voor het beheren, organiseren en bewaren van waardevolle informatie gedurende de levenscyclus van je documenten. Met een goed documentbeheerproces kan men gemakkelijk de juiste informatie vinden wanneer men deze nodig hebt, de efficiëntie verbeteren en voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten.

Elk digitaal document wordt automatisch gekoppeld aan de registratie (het record) in het DMS. Corsa biedt standaard de tools om documenten op een gestructureerde manier te organiseren en op te slaan. Met behulp van ons systeem kan men metadata eenvoudig toewijzen aan documenten, zodat ze gemakkelijk geclassificeerd, geïdentificeerd, opgehaald en gearchiveerd kunnen worden.

Om grip te krijgen op inkomende en uitgaande documentstromen wordt Corsa ook vaak ingezet in combinatie met Document Capture Software. Het is ook mogelijk om digitale documenten te creëren met behulp van sjablonen.

De document managementoplossing binnen het Corsa-platform zorgt er ook voor dat collaboratie en dus samenwerking met documenten is gegarandeerd. Documenten zijn snel en gemakkelijk terug te vinden en zijn op een bijzonder eenvoudige manier beschikbaar voor medewerkers.

Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker staan hierbij op de voorgrond.

Goed versiebeheer

Versiebeheer is standaard beschikbaar. Men werkt zo altijd met de meest recente versie, maar men kan ook eenvoudig voorgaande versies bekijken. Dit minimaliseert verwarring en verzekert dat je organisatie altijd met de juiste informatie werkt.

Optimaliseer je documentbeheer en maximaliseer de waarde van je informatie met ons documentmanagementoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij het effectief beheren van documenten.

Dots

Recordmanagement 

Verbeter de efficiëntie en minimaliseer risico’s

Recordmanagement is de sleutel tot het beheren, organiseren en bewaren van waardevolle informatie gedurende de levenscyclus van je records. Met een goed recordmanagementproces kun je gemakkelijk de juiste informatie vinden wanneer je deze nodig hebt, de besluitvorming ondersteunen en voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten.

Ons recordmanagementoplossing bied je de tools en richtlijnen om je records te classificeren, indexeren en veilig op te slaan. Met gestandaardiseerde classificatieschema’s (zoals een zaaktype catalogus) en metadata kunt je jouw records eenvoudig organiseren en zo snel toegang krijgen tot de benodigde informatie.

Daarnaast helpt Corsa je bij het beheren van de bewaartermijnen van je records en het implementeren van maatregelen voor langdurige bewaring. We zorgen ervoor dat je records veilig worden bewaard en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers, wat de vertrouwelijkheid en integriteit van je informatie waarborgt.

Met onze recordmanagementoplossingen kunt u ook voldoen aan wettelijke vereisten en regelgeving. We helpen u bij het identificeren van relevante wet- en regelgeving en implementeren passende maatregelen om te voldoen aan de vereisten.

Verbeter de efficiëntie, minimaliseer risico’s en behoud waardevolle kennis met ons recordmanagement. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je organisatie kunnen ondersteunen bij het effectief beheren van records.

Dots