Serviceportaal
BCT heeft ervaring met drie tekenplatformen: eSignFlow, Validsign en de digitale handtekenmap.

Digitale handtekening

Je documenten gemakkelijk digitaal ondertekenen

Door de steeds verdergaande technologische ontwikkelingen in de maatschappij is de behoefte aan digitale alternatieven voor de traditionele handgeschreven handtekening sterk toegenomen. Aan welke eisen moet zo’n digitale handtekening voldoen volgens de wet? Wat gebeurt eigenlijk bij digitaal tekenen en valideren? Waar zijn voordelen te behalen met implementatie van digitaal ondertekenen? Welke oplossing past het beste bij onze organisatie?

Dots

BCT en digitaal ondertekenen

Binnen het Corsa Mid-Office kun je op ieder gewenst moment een document ter ondertekening aanbieden. Dit kan zowel aan je collega’s of management, alsook aan je externe contacten. Wij voorzien een aansluiting met de meest gangbare tekenplatformen.

Dots

BCT heeft ervaring met de volgende tekenplatformen:

eSignFlow & Validsign
Door inzet van ons koppelvlak met de toepassingen eSignFlow (van onze partner VandenBroele) en Validsign worden documenten automatisch geüpload naar het tekenplatform. Zodra de digitale ondertekening heeft plaatsgevonden zal dit document automatisch gearchiveerd worden opgeslagen in het Corsa mid-office platform.

Digitale handtekenmap
Besturen welke gebruik maken van de digitale handtekenmap kunnen door middel van onze standaard export functionaliteit document klaarzetten om geüpload te worden tot het platform. Na ondertekening binnen het platform kunnen de documenten gedownload worden en via onze intuïtieve “drag en drop” functionaliteit gekoppeld worden aan het juiste dossier.

Dots