Serviceportaal
Ons contractmangement software zorgt ervoor dat alle contracten op een centrale en eenduidige manier worden vastgelegd.
DOWNLOAD BROCHURE

Contractmanagement

Transparantie door een volledig overzicht van je contracten

Organisaties werken steeds vaker in een lange keten met elkaar samen in complexere productie- en dienstverleningsprocessen. De noodzaak om goede afspraken met elkaar te maken en deze in een contract vast te leggen wordt daarom steeds groter.

De contractmanagement software van BCT zorgt ervoor dat alle contracten op een centrale en eenduidige manier worden vastgelegd. Daarnaast zorgt onze software ervoor dat mijlpalen van het contract automatisch gemeld worden en dat contracten veilig en duurzaam worden opgeslagen.

 

Voordelen contractmanagement software

  • Transparantie door een volledig overzicht van uw contracten
  • Grip op (af)lopende contracten met geautomatiseerde actiemomenten
  • Inzicht in kosten en verplichtingen binnen uw contracten
Dots
Brochure: Contractbeheer- en management

Brochure: Contractbeheer- en management

Binnen elke organisatie worden, zowel met interne als externe partijen, contracten afgesloten. Soms blijft het bij één contract, vaak zijn het meerdere.
DOWNLOAD BROCHURE hbspt.cta.load(1972206, '0d4dc9df-6c48-461b-bb84-82c1b9a61a39', {});

Opslag en bewaking van contracten

Met contractmanagement software zorg je ervoor dat je originele contracten op een overzichtelijke manier, op één centrale plek, digitaal worden vastgelegd. Je hebt eenvoudig overzicht van uw overeenkomsten met je leveranciers en je kunt hierdoor het aantal leveranciers beperken. Via geautomatiseerde meldingen die je zelf kunt instellen en duidelijke rapportages verliest je jouw contracten nooit uit het oog en voorkom je ongewenste contractverlengingen. Deze contractspecifieke meldingen maken het ook mogelijk om regelmatig je leveranciers te beoordelen.

Beheer uw contracten optimaal

De oplossing Contractmanagement zorgt ervoor dat je de maximale waarde uit je contracten haalt. Middels actieve contractbewaking ben je in staat om de inkoop- en administratieve kosten zo laag mogelijk te houden en kortingen en bonussen optimaal te benutten. Naast uw inkoopcontracten kunt u met de contractmanagement software van BCT ook uw arbeids-, huur-, verkoop- en leverancierscontracten beheren. Op die manier heb je eenvoudig overzicht van je overeenkomsten met verschillende partijen en hebt er geen omkijken meer naar.

 

Opslag en bewaking van contracten
Dots
INFORMATIE

Wat is contractmanagement?

Lees wat contractmanagement inhoudt en wat het je organisatie opbrengt.

Optimaal inzicht in budgetten

Je inkoop, bestellingen en factuurafhandeling zijn direct met de contractmanagement software verbonden. Deze processen hebben invloed op elkaar én op de totale financiële huishouding. Wil je hier maximaal voordeel uit halen? Door het digitaliseren van deze processen en een slimme integratie zorg je voor optimaal inzicht in je budgetten en voor gestroomlijnde en efficiëntere werkprocessen. Zo plaats je vanuit je contract direct een bestelling en betaal je achteraf de factuur op basis van deze bestelling en de afspraken binnen het contract. Dit levert je veel tijdswinst en kostenbesparingen op. Losse, op zichzelf staande applicaties behoren op deze manier tot het verleden.

Optimaal inzicht in budgetten
Dots