Serviceportaal
Wie we zijn, waar we voor staan en waar we voor gaan.

Profiel, missie en visie

Wie we zijn

We zijn een autoriteit op het vakgebied van Enterprise Information Management (EIM). Opgericht in 1985, is BCT door innovatie, een continu streven naar hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening uitgegroeid tot een bedrijf met 110 medewerkers. We hebben een zeer sterke positie in de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt en focus op kennisintensieve organisaties waar het aankomt op precisie, volledigheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van informatie. De EIM-oplossingen van BCT stellen organisaties in staat toegevoegde waarde te creëren met informatie.

Dots

Onze missie

In een door technologie gedreven samenleving is iedereen een informatieprofessional die optimaal gefaciliteerd dient te worden met de juiste informatie in de juiste context op het juiste moment. Daardoor is deze professional in staat de kansen van de digitale wereld te benutten en de regie te voeren over het eigen vak met inachtneming van het voldoen aan wet- en regelgeving, risicobeheersing en transparant handelen (GRC). Dit is de kracht van BCT.

Dots

Onze visie

De professional levert toegevoegde waarde, indien hij beschikt over alle benodigde informatie in de juiste context waardoor hij verantwoord en transparant kan handelen. We onderscheiden hierbij een viertal dimensies van Enterprise Information Management (EIM). In het kader van de digitale transformatie is het essentieel dat innovatieve technologieën worden omarmd, zodat nieuwe ontwikkelingen snel kunnen worden ingezet. Deze nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat ambities van professionals en organisaties gerealiseerd worden. Daarbij is het van belang dat in de dynamiek van de digitale transformatie wet- en regelgeving wordt nageleefd. Ook streven ernaar dat informatietechnologie ten dienste staat van een duurzame en veilige maatschappij.

Als je deze vier dimensies bundelt, kun je met recht stellen: Information creates.

Dots

Werken met waarden

Bij BCT geloven we sterk in onze waarden. We zijn deskundig; altijd leergierig en delen graag onze kennis. We zijn betrokken; altijd klaar om samen doelen te bereiken. We zijn betrouwbaar; je kunt op ons rekenen. We zijn innovatief; altijd op zoek naar vernieuwing. En boven alles zijn we respectvol; met aandacht voor iedereen en onze wereld.

Dots