Serviceportaal
Deskundig, betrokken, betrouwbaar, innovatief en respectvol

De waarden van BCT

Fundering en kompas van ons handelen

Met trots en overtuiging staan we voor solide, duidelijke en herkenbare waarden. Dit zijn geen lege termen, maar vastgelegd en bepalend voor wie we zijn en waar wij voor staan.

De waarden van BCT zijn de overtuigingen, principes en omgangsvormen volgens welke iedere BCT-er handelt – zowel intern als extern. Deze waarden zijn sterk verankerd in onze organisatie en staan centraal bij alles wat we dagelijks doen.

Fundering en kompas van ons handelen
Dots

Deskundig

De drijvende kracht achter het succes van BCT zit hem in de deskundigheid van ons allemaal. Wij weten waar we het over hebben. We weten ook wat we niet weten en moeten ontwikkelen. Dat motiveert ons om te blijven leren en onszelf te blijven verbeteren. We zijn leergierig, nieuwsgierig en daadkrachtig. We delen onze kennis en ervaring met elkaar en onze stakeholders. Gevraagd en ongevraagd. Leidend zijn in deskundigheid stimuleert ons. Dat ziet iedereen en daarvoor worden we gewaardeerd.

Dots

Betrokken

Wij handelen vanuit de persoonlijke betrokkenheid die wij voelen met onze collega’s, onze klanten en de wereld waarin wij leven. Wij zijn daarbij positief en oprecht geïnteresseerd in de mens en zijn omgeving. We voelen ons verbonden met de visie van BCT en toetsen ons handelen aan de ambities die wij samen hebben. Vanuit onze eigen identiteit staan we altijd klaar voor onze collega’s en onze klanten om de gezamenlijke doelen te bereiken. Daarbij zoeken we duurzame oplossingen in de breedste zin van het woord. Wij zijn trots op wat we samen bereiken en dragen dat met enthousiasme uit.

Dots

Betrouwbaar

De basis van ons succes is het vertrouwen dat we in elkaar hebben en dat onze klanten hebben in ons. Wij zijn authentiek en betrouwbaar en voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor het resultaat. We zijn eerlijk en transparant in ons advies en objectief en duidelijk over wat kan en niet kan. Wij handelen integer vanuit onze ethische instelling en inspiratie voor maatschappelijk verantwoorde oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daar kun je op vertrouwen.

Dots

Innovatief

Vanuit een positieve rusteloosheid zijn we altijd bezig met het zoeken naar vernieuwing. Voor onszelf, onze collega’s, de klant en de wereld waarin wij leven. We hebben het lef om te zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en innovatieve oplossingen. We inspireren elkaar om nieuwe kansen te zien en te pakken. Door wederzijds vertrouwen durven we ook buiten de gebaande paden te denken en te doen. Daarbij maken we soms fouten en daar leren we samen van. Wij bereiken onze ambities door samen innovatie te omarmen.

Dots

Respectvol

In alles dat wij doen staat respect voor de mens en de wereld waarin wij leven centraal. Wij gaan uit van ieders uniciteit en vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen wij bij aan de ontwikkeling van een goed en gezond leven in een duurzame wereld. Dat is onze passie.

Dots
Meer informatie over BCT?

Meer informatie over BCT?

Alles over onze organisatie, onze overtuigingen en onze geschiedenis. Neem een kijkje!