Serviceportaal
Bent je een bestaande BCT partner? Ga dan direct naar ons partnerportaal via onderstaande button!
Partnerportaal >

Essentials

Naast dat BCT producten levert via het directe verkoopkanaal in de Benelux, richt onze Business Unit Essentials zich met een verticale productstrategie op specifieke sectoren en een aanvullende samenwerking met Channel Partners.

Hierbinnen leveren we via partners kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van Intelligente Document Technology (IDT). Deze producten richten zich op input-en outputmanagement (omnichannel management) die zowel on-premisse als via een clouddienst gebruikt kunnen worden. Hierbij zijn we segmentonafhankelijk en ondersteunen we onze partners in geheel West-Europa, zodat zij hun klanten succesvol onderscheidend vermogen kunnen bieden.

Wij positioneren ons hierbij als een technologie organisatie, die het eigen succes en het innovatielevel graag als toegevoegde waarde aan partners aanbiedt. In ons netwerk brengen wij de know-how vanuit diverse disciplines succesvol samen, stimuleren duurzame innovaties en creëren gezamenlijk de digitale bedrijfsmodellen van morgen. Als partner profiteert u van onze ontwikkelingen en kunt u uw bedrijfsmodel vernieuwen. Door onze producten toe te voegen aan uw business model, kunt u significante meerwaarde creëren voor uw klanten.

Benieuwd wat wij product-wise voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden!

PARTNERPORTFOLIO

Dots

Partner Excellence

Regelmatig persoonlijk contact, gezamenlijke evenementen en acties, maar vooral een intensieve dialoog met jou gericht op jouw specifieke business cases zijn daarbij bijzonder belangrijk voor ons. Dit kenmerkt zich in ons Partner Excellence programma.

Focus voor jou als Partner
Onze partnermanagers ondersteunen je om onze producten te vertalen naar de toegevoegde waarde voor u als partner en het verkoopkanaal waarin u opereert.

Gepassioneerde, loyale en professionele medewerkers
Medewerkers die met passie, loyaliteit en professioneel u als partners ondersteunen en de juiste bijdrage leveren om u als onze partner succesvol te laten zijn.

Focus op producten
In de steeds sneller veranderende economie realiseren we ons dat businessmodellen razendsnel veranderen. Het is daarom van belang dat onze partnermanagers uw businessmodel doorgronden en kunnen vertalen naar het juiste product als verrijking van uw productportfolio. Zodra deze match gerealiseerd en geïmplementeerd is, ontstaat voor jou als partner daadwerkelijke concurrentievoordeel en een basis voor succes.

Dots

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over over onze producten en over een strategische samenwerking?
Neem contact met mij op:

Ralph Mastenbroek

Business Unit Manager

+31 (0)6 51 51 39 24

ralph.mastenbroek@bctsoftware.com

Meer weten?
Dots