Serviceportaal

Shopt IT 2022


Dots

Donderdag 12 mei vindt het jaarlijks Vlaamse overheidscongres Shopt IT plaats dit maal (gelukkig weer fysiek) in Flanders Expo. Wij als BCT zullen aanwezig zijn op de beursvloer en samen met Stad Bilzen één van de plenaire sessies invullen.

Digitaliseren van processen op basis van sterke en bewezen technologie als motor voor een efficiënte dienstverlening.

Shopt IT- BCT-Stad Bilzen

Donderdag 12 mei 2022 Flanders Expo Gent

TRACK 11u40 – 12u30

Sprekers: Bert Daenen (BCT) & Debby Peremans en Elise Bobbaers (Stad Bilzen)

Het verhaal gaat erover hoe je als bestuur op een consequente wijze en op basis van een sterke samenwerking met de leverancier een volwaardig mid-office implementeert met de focus op processen om te groeien als organisatie op vlak van samenwerking en dienstverlening.

Een stabiele, bewezen en evoluerende techniek i.c.m. een gestandaardiseerde procesarchitectuur zijn de fundamenten die het mogelijk maken voor de stad Bilzen om zelfstandig de noden en behoeftes van de organisatie in kaart te brengen en samen met de organisatie verbeterprocessen op maat te digitaliseren.

Sterke integraties met andere pakketten en oplossingen van onder meer de Vlaamse overheid vormen een evidente extensie op de interne digitale werking.

 

Bezoek ook onze stand!

Daarnaast is er uiteraard ook weer een uitgebreide beursvloer te vinden waar ook BCT dit jaar haar oplossingen voor de Vlaamse gemeenten zal toelichten!

Inschrijven

Voor tickets en het gehele programme bezoek de V-ICT-OR website