Serviceportaal

We zijn er vast van overtuigd dat u onze ondersteuning momenteel meer dan ooit nodig heeft. Dus blijven we natuurlijk ook in deze tijd klaarstaan om jullie te helpen!

Corona en BCT: een update n.a.v. verlenging van de maatregelen


Dots

Vorige week heeft de Rijksoverheid aangekondigd dat alle coronamaatregelen worden verlengd tot en met 28 april 2020. Gezien de snelle verspreiding van het virus was dit het enige verstandige besluit. Nederland is er nog lang niet, maar de juiste weg is ingeslagen. BCT staat volledig achter deze maatregelen, omdat het welzijn van iedereen een topprioriteit voor ons is. #SocialDistancing is tegenwoordig uiterst belangrijk. Dit blijft natuurlijk een uitdaging voor ons allemaal. Maar we zijn er vast van overtuigd dat we hierdoor als samenleving kunnen groeien.

Sociale afstand betekent echter niet dat je niet meer in contact mag komen met andere mensen. Als BCT hebben we onszelf de afgelopen jaren goed georganiseerd, hebben krachtige technologieën gecreëerd en we maken zelf natuurlijk ook gebruik van moderne tools voor communicatie en interactie. Dit werkt heel goed! Zo goed zelfs dat we als BCT’ers nu alleen maar sterker met elkaar zijn verbonden dan voorheen.

De uitbreiding van de maatregelen heeft natuurlijk ook impact op ons, maar mag geen impact hebben op het menselijke en natuurlijk ook niet op onze bedrijfscontinuïteit. BCT hanteert nog steeds de reguliere openingstijden. Hoewel de meerderheid van onze medewerkers thuis blijft werken, zijn we toch zoals gewend bereikbaar via telefoon, e-mail en andere gevestigde communicatiekanalen. Het kan voorkomen dat de afhandeling van uw bericht langer duurt dan normaal, en we vragen begrip voor de omstandigheden. We doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk in te blijven vullen.

We dienen met ons allen nu meer dan ooit de handen ineen te slaan. Momenteel alleen virtueel, maar in de toekomst graag ook zoals we voorheen met elkaar gewend waren. In deze rare dagen is digitaal werken niet langer een optie, maar een noodzaak. We zijn er vast van overtuigd dat u onze ondersteuning momenteel meer dan ooit nodig heeft. Dus blijven we natuurlijk ook in deze tijd klaarstaan om u te helpen! Als u eens met ons wilt sparren over huidige en / of toekomstige uitdagingen, neem dan gerust contact met ons op.

Blijf gezond!