Serviceportaal

ManageIT 2022


Dots

Ook dit jaar was BCT te vinden op ManageIT

Lokale overheden hebben niet altijd de juiste tools of de kennis om te digitaliseren en dat zorgt voor uitdagingen. BCT biedt verschillende oplossingen aan om deze uitdagingen aan te gaan. Tijdens het evenement ManageIT vertelden onze Belgische collega’s aan de bezoekers wat onze oplossingen voor hen kunnen betekenen.

Onze Belgische collega's vertelden over onze oplossingen

ManageIT is een evenement speciaal georganiseerd voor ICT-afdelingshoofden, IT-managers, algemeen directeuren, beleidsmensen en departementshoofden van lokale overheden en aanverwante sectoren. Tijdens het evenement lieten we zien hoe onze softwareproducten onder andere de Vlaamse steden en gemeenten kunnen ondersteunen in hun informatiemanagement. Onze klanten kunnen namelijk dankzij onze softwareproducten hun informatiestromen op een veilige, verantwoordelijke en makkelijke manier archiveren of met elkaar delen. De vele modules en integraties die wij ook aanbieden, zorgen ervoor dat ze alle juiste middelen in huis hebben om dit op een efficiënte manier te kunnen doen.

Goede oplossingen zijn als a piece of vlaai

Tijdens het evenement vergeleken we onze oplossingen met een goede vlaai. Dit heeft natuurlijk alles te maken met onze hoofdvestiging in Limburg. Als start van de samenwerking met klanten zijn probleemanalyse en goed advies de stevige vlaaibodem. De vele modules en integraties zijn de ingrediënten. En als slagroom op de taart denken, kijken en werken onze consultants gedurende het hele implementatieproces mee voor het beste resultaat.

Nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de chat op onze website of lees één van de artikelen die te vinden zijn op deze pagina. Wil je meteen op de hoogte zijn van ons nieuws? Meld je dan aan op onze LinkedIn-pagina.