Serviceportaal

Terugblik op een geslaagde dag

Terugblik BCT Relatiedag Vlaanderen 2023


Leren doe je samen

Dots

Een korte terugblik op een zeer geslaagde Relatiedag

Op de BCT Relatiedag Vlaanderen 2023 hebben we een informatieve en fijne dag beleefd met onze gewaardeerde Vlaamse klanten. Het was een bijzondere gelegenheid waarop we terugblikten naar het verleden en vooruitkeken naar de toekomst. Deze bijeenkomst bood de mogelijkheid om van elkaar te leren en waardevolle inzichten te delen.

Terugblik op een geslaagde dag

Als dagvoorzitter heeft onze collega Rob Lenaers onze Vlaamse klanten hartelijk verwelkomd. Om iedereen op te frissen, begon de dag met een kleine oefening gevolgd door een staande ovatie. Vervolgens gaf onze strategisch productmanger Charles Vandewall een inspirerende presentatie over de route van BCT in Vlaanderen. Daarna kregen alle aanwezigen de kans om kort te vertellen hoe zij Corsa en/of iGen inzetten binnen hun organisatie om risico’s te beperken, verantwoording af te leggen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Deze interactieve sessie leidde tot boeiende gesprekken en waardevolle leermomenten. Na een korte pauze deelden we de best practices van stad Geel en stad Bilzen, wat voor nog meer inspiratie zorgde. Diverse onderwerpen als informatiemanagement, procesmanagement en changemanagement kwamen aan bod.

Na een heerlijke lunch maakten we een ontspannende wandeling naar het Gallo-Romeins Museum. Daar verdiepten we ons in de samenlevingen van vroeger en leerden we hoe zij samenwerkten en van elkaar leerden.

Afsluiting met positieve feedback

Ter afsluiting van de dag genoten we van elkaars gezelschap onder de warme middagzon op het terras. Hier zetten we de gesprekken voort en blikten we terug op de dag. Als aandenken ontvingen alle deelnemers een ‘Corsa Solid as a mok’ mok. We zijn verheugd dat we al positieve feedback hebben ontvangen, zowel op organisatorisch als inhoudelijk vlak.

Vooruitblik en plan van aanpak

De BCT Relatiedag Vlaanderen 2023 was een waardevolle bron van leermomenten. Met deze nieuwe kennis kunnen we verder bouwen aan succesvolle samenwerkingen en toekomstige groei.