Serviceportaal

Wat zijn artificial intelligence en al die andere intelligente technologieën precies? En wat betekenen ze voor de mens? Lees het in onze trendpaper!

DOWNLOAD TRENDPAPER

Trendpaper artificial intelligence en robotica verschenen


Uit de serie 'Survival of the smartest'

Dots

Gaan we richting een toekomst van geestelijke afstomping omdat we ons denken meer en meer uitbesteden aan technologie?

Mockup BCT Trendpaper AI en roboticaWe leven in een interessante en tegelijkertijd verwarrende tijd. Nieuwe gadgets duiken om de haverklap op. Slimme lantaarnpalen, spraakgestuurde assistenten, faceswap apps… noem maar op. Allen worden gedreven door intelligente technologieën zoals artificial intelligence, internet of things, big data of robotica. De gemiddelde Nederlander is wel bekend met de termen. Ook op politiek gebied wordt er de nodige aandacht aan besteed. Zo trekt het kabinet de komende jaren maar liefst een miljard euro uit voor de ontwikkeling van artificial intelligence.

Maar wat zijn artificial intelligence en al die andere intelligente technologieën precies? En brengen ze ons vooral goeds of is de sceptische houding die veel mensen aannemen terecht? Dit trendpaper behandelt de belangrijkste facetten rondom intelligente technologieën en exploreert de bijbehorende state of mind.

DOWNLOAD TRENDPAPER

 

Trendpaper-serie 'Survival of the smartest'

Wat gebeurt er met ons brein in het digitale tijdperk? Lees het in onze verschillende trendpapers!

LEES MEER