Serviceportaal

We zijn altijd mobiel, altijd verbonden en altijd bereikbaar. Maar wat doet dit met ons brein? Lees het in onze trendpaper!

LEES HET TRENDPAPER

Trendpaper mobile en connectivity verschenen


Uit de serie 'Survival of the smartest'

Dots

Al onze favoriete diensten, informatie, communicatie, platformen en vrienden zijn altijd dichtbij. Maar is dit nu een vloek of een zegen?

BCT-trendpaper over mobile en connectivityHet lijkt inmiddels de normaalste zaak van de wereld. We zijn nooit meer dan twee stappen verwijderd van een apparaat dat ons verbindt met collega’s, vrienden of het gezin. Ook onze favoriete merken en social media platforms zijn altijd binnen handbereik. De concepten mobiliteit en verbondenheid zijn dus niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Er is echter ook een keerzijde. We kunnen gewoonweg niet meer zonder. Het feit dat alles en iedereen met elkaar verbonden is, levert ook kwetsbaarheden op.

Kunnen we een balans vinden waarin we de profiteren van alle voordelen, maar waarin we ons bewust zijn van de gevaren van mobiliteit en connectiviteit? Met dit trendpaper hopen we een antwoord te kunnen geven.

LEES HET TRENDPAPER

 

Trendpaper-serie 'Survival of the smartest'

Wat gebeurt er met ons brein in het digitale tijdperk? Lees het in onze verschillende trendpapers!

LEES MEER