Serviceportaal

Webinar: Gebruiksvriendelijk archiveren in Microsoft Teams


Dots

Teams is een van de meest gebruikte samenwerkingsplatformen bij organisaties. Hoewel het een handig platform is, zijn er ook een aantal uitdagingen die het met zich meebrengt. Een van deze uitdagingen is documentbeheer en archivering. De module Corsa Connect Teams biedt een gebruiksvriendelijke benadering voor het archiveren in Teams, waarbij complexiteit wordt geminimaliseerd en efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Uitdagingen samenwerken in Teams

Samenwerken in Teams biedt veel voordelen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van documentarchivering. Het delen en creëren van documenten in Teams kan leiden tot versnippering en inconsistentie in documentbeheer. Het identificeren van relevante documenten, het toepassen van consistente metadata en het handhaven van archiveringsbeleid kunnen lastig zijn. Een effectieve oplossing is essentieel om documenten efficiënt te archiveren, toegankelijk te houden en te voldoen aan regelgeving.

Archiveren met Corsa Connect Teams

Corsa Connect Teams zorgt ervoor dat het eenvoudiger wordt om documenten te beheren, versiecontrole uit te voeren en het overzicht te behouden over alle gedeelde informatie. Daarvoor bespreken we diverse onderwerpen als visie op informatie, metadata en toezicht houden op informatie en projecten.