Serviceportaal

Hoe digitaal is jouw buurstad- of gemeente? Kom gluren bij de buren op 18 april.

Meld je aan

Gluren bij de buren


Dots

Benieuwd hoe je als lokaal bestuur jouw dienstverlening en proces- en informatiebeheer naar een hoger niveau tilt? Laat je dan inspireren door je buren! Meld je aan voor ‘Gluren bij de Buren’ – een unieke kans om inzichten en praktijkervaringen te delen met vakgenoten die dezelfde uitdagingen aangaan.

Sta je voor de uitdaging om de dienstverlening en het informatie- en procesbeheer binnen jouw lokale bestuur te verbeteren? Je bent niet alleen. Veel lokale besturen worstelen met deze uitdagingen.

Tijdens ‘Gluren bij de buren’ vertellen verschillende buurgemeenten- en steden op welke manier iGEN en het DMS/RMA Corsa platform hen ondersteunen om hun lokaal bestuur naar een hoger niveau te tillen. Kom dus gluren bij je buren en leer van de successen en uitdagingen van anderen in vergelijkbare posities. Door praktijkvoorbeelden ontdek je hoe je grip krijgt op je organisatiebestuurssysteem (OBS), processen, informatiehuishouding en nog veel meer. Mis het niet!

 

In het kort de inhoud van de dag:

  • Theorie: Hoe krijg zet je iGEN en het DMS/RMA Corsa platform in voor grip op je informatie en processen met als resultaat een optimale dienstverlening voor je burgers.
  • Praktijk: Je buursteden en gemeenten delen hun successen en uitdagingen rondom het digitaliseren van hun bestuur, het implementeren van het organisatiebeheerssysteem, grip krijgen op informatie- en procesmanagement, en nog veel meer.
Dots
Ik meld me aan voor Gluren bij de buren!
Meld je aan