Serviceportaal
Creëer efficiency door volledig grip te hebben op financiën en uitgaven.
DOWNLOAD BROCHURE

Factuurverwerking

Digitaliseer het factuurproces, vanaf de ontvangst van de factuur tot aan de betaling. 

Dagelijks ontvangt je organisatie een groot aantal facturen. Het verwerken van deze factuurstroom vergt een flinke inspanning. Met de BCT oplossing voor digitale factuurverwerking digitaliseer je het factuurproces, vanaf de ontvangst van de factuur tot aan de betaling. Hierdoor worden alle facturen snel en efficiënt verwerkt. Met een aanvullende optie creëer je een workflow waarmee ook het goedkeuringsproces geautomatiseerd verloopt. Dat betekent snellere afhandeling en een kleinere kans op het ontstaan van fouten.

Dots
INFORMATIE

Wat is digitaal factureren?

Lees wat digitaal factureren inhoudt en wat het je organisatie kan brengen.

Corsa/Invoice:

Efficiënt uw inkoopfacturen afhandelen

Met onze oplossing Invoice digitaliseer je het factuurproces vanaf de ontvangst van de factuur tot aan de betaling. Zowel digitale (ongeacht het formaat) als gedigitaliseerde facturen worden na ontvangst automatisch geregistreerd in je financiële systeem. Door het toevoegen van een workflow aan een factuur zorg je ervoor dat het goedkeuringsproces helemaal geautomatiseerd verloopt. Je bepaalt zelf hoe het goedkeuringsproces eruit ziet. Denk aan het toewijzen van één of meerdere budgethouders, het toevoegen van codeerdata, het volgen van procuratieschema’s of autorisatietabellen, het opvangen van uitzonderingen en het aanvragen van codeerondersteuning.

De voordelen:

  • Voldoe aan wet- en regelgeving
  • alle bestandsformaten: Papier, PDF, Word, XML & UBL
  • Je ontvangt maximale betalingskortingen of benut uw volledig leverancierskrediet
  • Je kunt je inkoopfacturen snel betalen
  • Aanmaningen behoren tot het verleden en vragen van leveranciers komen niet of nauwelijks meer voor
  • Veel minder kans op fouten
  • Efficiënt werken door automatische signalering
Dots

Iedere factuur automatisch verwerkt: Papier, PDF, Word, XML & UBL

De handelingen die nodig zijn om de verschillende facturen automatisch te verwerken zijn bij ieder formaat anders. Toch biedt BCT een totaaloplossing waarbij iedere factuur automatisch verwerkt wordt. Het maakt dan niet meer uit in welk formaat de factuur wordt aangeleverd: papier, PDF, Word, UBL 2.0, het recente UBL 2.1, of welk ander XML-formaat dan ook. De factuur wordt geanalyseerd door de software en vervolgens wordt de data geregistreerd en in het gewenste formaat door naar het boekhoudsysteem gezet. De digitale versie van de originele factuur is hierbij altijd nog opvraagbaar via het document management systeem.

Daarnaast worden je facturen conform wet- en regelgeving digitaal opgeslagen. Invoice kan eenvoudig geïntegreerd worden met bijna elk ERP- en financieel systeem. Hierdoor is dubbel invoeren overbodig en worden verplichtingen en betalingen automatisch geregeld. Digitale factuurafhandeling leidt dus tot aanzienlijke besparingen én zorgt voor een optimale samenwerking met uw leveranciers.

Dots
White Paper: Digitaal Factureren

White Paper: Digitaal Factureren

In deze whitepaper lees je wat er nu precies wordt verstaan onder elektronisch factureren, digitaal factureren en e-facturen. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen en leert hoe u de adoptie van digitale factuurverwerking kunt versnellen.

Corsa/E-Invoice

Heb je al de eerste stappen genomen in het digitaliseren van je factuurverwerking en wil je nu maximaal profiteren van alle voordelen van digitale factuurverwerking? Met Corsa/E-Invoice als aanvulling op je bestaande factuurverwerkingsprogramma is het mogelijk om ongeacht het formaat, digitale én gedigitaliseerde facturen geautomatiseerd in ontvangst te nemen en te verwerken. Hierdoor behaal je nog meer efficiency wat je veel tijdswinst, gemak en kostenbesparingen oplevert.

Corsa/E-Invoice
Dots