Serviceportaal

Op zoek naar software-oplossingen voor lokale overheden? Onze collega's vertellen op ShoptIT graag over onze oplossingen op het gebied van informatiemanagement en procesmanagement.

Onze software-oplossingen voor lokale overheden op ShoptIT


"Samen bouwen we aan slimme oplossingen voor lokale overheden"

Dots

BCT op ShoptIT 2023

Op zoek naar software-oplossingen voor lokale overheden? Onze collega’s vertellen op ShoptIT graag over onze oplossingen op het gebied van informatiemanagement en procesmanagement. Bezoek onze stand en ontdek hoe onze software lokale besturen kan helpen om op een veilige, makkelijke en efficiënte manier verantwoording af te leggen, risico’s te beperken en te voldoen aan wet- en regelgeving.

Onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van lokale overheden. Of het nu gaat om het beheren van documenten, het automatiseren van processen of het bieden van inzicht in de prestaties, onze software biedt een complete en geïntegreerde oplossing. Op de beurs laten we graag zien hoe onze software kan bijdragen aan een kwaliteitsvolle, resultaatgerichte en klantgerichte dienstverlening.

Maar we gaan verder dan alleen software. We willen lokale overheden ontzorgen en ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens het sprekerslot Ontzorging zal onze collega Max Salden spreken over hoe Nederlandse organisaties de processen rondom archivering op orde hebben en daarmee ontzorgd zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat onze oplossingen ook de Vlaamse lokale overheden kunnen ontzorgen.

Heb je ons gemist bij ShoptIT, maar ben je wel benieuwd naar wat wij specifiek voor jouw stad of gemeente kunnen doen? Neem dan contact met ons op en krijg advies op maat.