Serviceportaal

De voordelen van de cloud zijn evident. Maar wat zijn de mogelijkheden voor organisaties? En wat doet dit met ons brein?

LEES HET TRENDPAPER

Trendpaper “cloud computing” verschenen


Uit de serie 'Survival of the smartest'

Dots

Zaken waarin je je niet kunt onderscheiden, moet je zo kostenefficiënt mogelijk inrichten. Cloud computing kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Trendpaper cloud computing

Het gebruik van cloud-oplossingen is gemeengoed geworden en de tijd dat alle IT-componenten als hardware binnen de bedrijfsomgeving beheerd en gebruikt werden, is voorgoed voorbij. Een externe provider levert de infrastructuur, platformen en software als een dienst. Daarmee ben je als organisatie wendbaarder en flexibeler, waardoor je sneller kunt opschalen of afschalen. Daar komt bij dat je betaalt voor de services die je daadwerkelijk afneemt en gebruikt. ICT komt als stroom uit de muur, maar zo eenvoudig als dit klinkt is het incorporeren van cloud computing in de organisatie niet. Daarom is het goed om de ontwikkeling en toepassing van cloud computing nader te analyseren en te duiden. Zo begrijpen we beter wat dit doet met het menselijk brein en hoe cloud computing een bijdrage levert aan de slimme organisatie en aan de discussie omtrent de Survival of the smartest.

LEES HET TRENDPAPER

 

Trendpaper-serie 'Survival of the smartest'

Wat gebeurt er met ons brein in het digitale tijdperk? Lees het in onze verschillende trendpapers!

LEES MEER