Serviceportaal

Inschrijven webinar 'Grip op je organisatie met iGEN'

Webinar: Grip op je organisatie met iGEN


Dots

Veel lokale besturen worstelen met het efficiënt beheren van producten en processen. Het iGEN organisatiebeheerssysteem biedt de perfecte oplossing door het integreren van LPDC- en IPDC-producten binnen één systeem. Daarnaast houd je met iGEN makkelijk je productinformatie op je website bij, leg je je PDCA-cyclus vast en bouw je een Klant Contact Center op. Hierdoor kun je werkprocessen stroomlijnen, voldoen aan wettelijke eisen en risicobeheersing verbeteren. Ofwel, met iGEN houd je grip op je interne organisatie waarmee je ook je dienstverlening verbetert.

Tijdens ons webinar ‘Grip op je organisatie met iGEN‘, en in dit artikel, vertellen we hier meer over.

Uitdagingen lokale besturen bij het krijgen van grip op hun organisatie

Veel lokale besturen worstelen met het effectief beheren van producten en processen, wat kan leiden tot inefficiënties en problemen met naleving van regelgeving. Dat kan komen door bijvoorbeeld beperkte middelen, teveel losse applicaties, versnipperde informatie of te weinig integratiemogelijkheden van een oplossing. Dit hoorden we ook terug tijdens ons evenement ‘Gluren bij de buren‘ die onlangs plaatsvond in Stad Geel – waar stad Geel en gemeente Pelt een kijkje gaven in hun digitale keuken.

Eén systeem voor je organisatiebeheersing

iGEN biedt een geïntegreerde oplossing waarmee je alle producten en processen uit de IPDC- en LPDC-catalogus binnen één systeem kunt beheren. Dit systeem helpt je om informatie centraal te beheren, werkprocessen te stroomlijnen en transparantie te vergroten. Bovendien werkt het goed samen met bijvoorbeeld het Corsa platform, waarmee je als organisatie de informatie vanuit je processen veilig en terugvindbaar bewaard.

Lokale besturen worden ondersteund met diverse modules gericht op onder andere procesmanagement. Deze modules bieden oplossingen voor het beheren van workflows, het visualiseren van processen en het analyseren van prestatiegegevens om efficiëntie en compliance te verhogen. Ze zijn ontworpen om naadloos in elkaar over te lopen, wat zorgt voor een geïntegreerde aanpak in het beheer van taken en procedures binnen de organisatie. Zo helpt iGEN bij het stroomlijnen van processen en het verbeteren van de dienstverlening zonder de noodzaak van een apart documentbeheersysteem.

Webinar ‘Grip op je organisatie met iGEN’

Krijg grip op je organisatie met iGEN. Hoe? We leggen het je graag uit tijdens ons webinar. Lees meer over de specifieke functies van iGEN of meld je direct aan via deze pagina.